Francina Armengol: “Presentam un equip valent, preparat i guanyador per fer front els reptes de futur de les Illes Balears i seguir transformant la vida de la gent a millor”

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció ha presentat les candidatures de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera al Parlament de les Illes Balears

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha presentat aquest dilluns al Molinar, Palma, les candidatures de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera al Parlament de les Illes Balears. “Presentam un equip fort, valent i preparat per fer front els reptes de futur de les Illes Balears, un equip guanyador que seguirà transformant la vida de la gent a millor”, ha ressaltat la socialista a la presentació.

D’aquesta manera, Armengol ha expressat que “és un plaer tornar a ser per tercera vegada la candidata a presidir el Govern de les Illes Balears i així ho serà a partir del 28 de maig”, i hi ha afegit que “seguiré governant amb la mateixa força i la mateixa il·lusió amb la qual vaig començar i, també, representant els valors socialistes que ens identifiquen des de més de 140 anys, però que tenen més present i més futur que mai”.

La socialista s’ha compromès a continuar impulsant polítiques per a fer front els principals reptes de les Illes com “la transformació social i econòmica a través dels fons europeus i del Règim Especial de Balears; la transició energètica, en favor d’unes illes que han de ser sostenibles sí o sí; els serveis públics, perquè hem de continuar enfortint l’educació, la sanitat, la ciència, l’economia blava i invertint en un turisme de qualitat i no de quantitat”.

També, Armengol ha posat en valor l’anunci del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, sobre que l’Estat garanteixi el 20% d’habitatge públic. “És una gran notícia i a Balears serem els primers a aplicar una llei que ha de garantir que l’habitatge sigui un dret de ciutadania i no un dret d’especulació com ha estat entès per la dreta”.

Una candidatura ‘guanyadora’

La socialista Armengol ha ressaltat durant la presentació que “tenim el millor equip”. Així, ha volgut destacar sobre la llista d’Eivissa que “Pilar Costa, és una persona que coneix i defensa Eivissa com ningú”. També, de Menorca ha dit que “Marc Pons és una persona referent que ha aconseguit grans transformacions per a Balears com la Llei de Canvi Climàtic o la Llei d’Habitatge”. De Formentera ha assegurat que “garantirem 4 anys més de progrés perquè les esquerres hem fet que Formenterera hagi avançat més que mai”.

Pel que fa a la llista de Mallorca, Armengol ha dit que “em torn a presentar amb més il·lusió i passió que el primer dia perquè queden moltes coses per fer i només les pot fer el Partit Socialista perquè som el partit que millor representa i defensa totes les illes: Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

A més a més, Armengol ha destacat que “tenim un equip experimentat, solvent i que ha donat la cara en els moments més difícils de la legislatura i que han aconseguit que avui a les Illes Balears les coses vagin bé, perquè som de fiar, perquè allò que deim ho feim”.

Finalment, la socialista ha agraït a totes les persones que formen part de les candidatures al Parlament de les Illes Balears “haver fet una passa endavant per Balears” per dur a terme un “projecte de futur compartit amb la ciutadania, un projecte que continuarà transformant la vida de la ciutadania de Balears a millor”, ha conclòs.

Comments are closed