Els set parlamentaris electes del PSIB-PSOE reben les seves credencials de diputats i senadors

La Junta Electoral ha expedit les credencials dels 3 diputats i 4 senadors del PSIB-PSOE, que “representen l’àmplia majoria que ha aconseguit el socialisme a les Corts Generals”

La Junta Electoral ha expedit avui dematí les credencials dels  diputats i senadors electes del PSIB-PSOE per a les corts generals, un total de 3 diputats i 4 senadors que van sortir de les urnes a les eleccions del 28 d’abril, a les quals el PSOE fou la força més votada a Balears.

D’aquesta manera, Pere Joan Pons, Sofía Hernanz i Pau Morlà ja tenen la seva acta de diputat, mentre que Cosme Bonet i Susanna Moll han sigut acreditats com a senadors per Mallorca, Carme García Querol ho ha estat per Menorca, i Patricia Abascal per Eivissa.

“El grup de Balears és una mostra de l’àmplia majoria que ha aconseguit el PSOE a les Corts Generals”, ha declarat el diputat electe Pere Joan Pons, pel qual aquesta majoria “servirà per continuar amb l’agenda inclusiva, verda, social i de progrés que ha iniciat el PSOE aquests darrers 10 mesos i que hem aplicat a Balears els darrers quatre anys”.

Pons ha destacat també que “davant una mesa de bloqueig que teníem la legislatura passada, l’àmplia victòria dels socialistes ens permetrà que les meses de les dues cambres siguin eines de progrés, fent les cambres més útils per a la ciutadania”.

Ara, els diputats i senadors electes de les illes estan citats el proper 21 de maig a Madrid, on prendran possessió del seu càrrec en el dia que es constituiran el nou Congrés i Senat, donant inici a la XIII Legislatura de la democràcia.

Comments are closed