Pere Joan Pons demana a Campanet “mobilització, mobilització i més mobilització” perquè el 26 de maig es repeteixi la victòria socialista del 28A

Els socialistes de Campanet presenten la seva candidatura “per aconseguir un poble que funcioni per iniciativa, i no per inèrcia” davant més de 150 persones

Els socialistes de Campanet han presentat la seva candidatura, encapçalada per Rosa Maria Bestard, en un acte amb més de 150 persones que no s’han volgut perdre l’actual Conseller d’Educació, Martí March, i el diputat electe Pere Joan Pons Sanpietro, que ocupa el lloc d’honor a la llista de Campanet.

Precisament, Pons ha demanat “mobilització, mobilització i més mobilització” el 26 de maig “per fer possible que Rosa Bestard sigui batlessa a Campanet, Catalina Cladera sigui presidenta del Consell de Mallorca, i les polítiques d’Armengol tenguin continuïtat 4 anys més”.

Pons ha assenyalat que “la victòria de Pedro Sánchez no servirà de res si a Balears el govern socialista no té una continuïtat”, recordant que a Balears “el govern de Francina Armengol ha recuperat la pau i els drets socials, i ha estat pioner en polítiques que després, immediatament, s’han aplicat a Madrid aquests 10 mesos de govern socialista”.

Per tots aquests motius, el diputat socialista ha demanat que “no ens confiem pensant que la victòria històrica del 28 d’abril es traslladarà automàticament al 26 de maig”, i ha advertit que “no ens fiem d’aquesta dreta que ara es diu moderada”, ja que “si sumen per governar, no hem de tenir cap dubte que pactaran amb l’ultradreta el 26 de maig”.

Un projecte per a cada edat a Campanet

Per la seva banda, la candidata socialista a la batlia de Campanet, Rosa Bestard, ha presentat la candidatura que l’acompanya per a les eleccions del 26 de maig, assegurant que “tenim un equip renovat i jove amb moltes ganes de fer de Campanet el poble que volem tots”.

Bestard ha assegurat que “tots els membres de la candidatura coneixem perfectament el poble, sabem què hi fa falta i què s’ha de millorar, i farem feina incansablement per un Campanet que funcioni per iniciativa i no per inèrcia”.

Per això, Bestard ha presentat “un projecte capaç de donar resposta a cada persona, a cada moment de la seva vida”, que té com a punts bàsics “l’educació, la mobilitat, la igualtat d’oportunitats i el manteniment, que és el gran oblidat del poble”.

Comments are closed