Francina Armengol demana a Montuïri que tothom vagi a votar el 26 de maig per fer realitat “el gran somni” de seguir transformant les Illes Balears

Toni Miralles, candidat a la batlia de Montuïri, ha destacat alguns dels compromisos que inclourà en el programa electoral, tots dirigits millorar Montuïri i fer que el poble sigui atractiu per a tothom”

Els socialistes de Montuïri han presentat la candidatura per a les eleccions del 26 de maig, encapçalada per Toni Miralles, en un acte amb prop de 150 persones i al qual ha assistit la secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Armengol ha destacat durant la seva intervenció que l’educació tornarà a ser una de les prioritats per a la pròxima legislatura, fent possible el canvi que es va iniciar el 2015. “Bauzá ens va deixar el que ens va deixar; no ho oblideu perquè pot tornar”, ha recordat la candidata socialista, qui ha insistit en el fet que “estam millor que fa 4 anys, però esper que d’aquí a 4 estiguin millor encara”.

En aquest sentit, i per fer realitat “el gran somni” de seguir transformant les Illes Balears, la secretària general del PSIB-PSOE ha demanat la màxima mobilització el 26 de maig, perquè després “del que vàrem lluitar per aconseguir la llei de dependència, els serveis socials, la igualtat, les pensions… ara no hem de tornar 40 anys enrere”.

Així mateix, Armengol ha recordat algunes de les fites aconseguides aquesta legislatura “com la millora del CEIP Joan Mas de Montuïri”, un compromís amb l’educació que seguirà “si som presidenta, garantint places públiques, gratuïtes i universals, per a l’etapa 0-3 o amb una feina d’almenys sis mesos a l’Administració Pública per als joves titulats superiors que no hagin trobat feina en el seu camp en el primer any després d’haver-se titulat”.

Entre els compromisos adquirits per Armengol a Montuïri també destaquen la construcció d’habitatges públics “perquè la gent de Montuïri no hagi de sortir del seu municipi per viure”, com també una “unitat bàsica de salut”.

La candidata socialista, però, ha volgut insistir en com és de necessària la mobilització per fer realitat aquests projectes de progrés. “Hem d’anar a votar perquè els nostres fills i néts tenen dret a una terra millor i a polítics que es dediquin al que toca”, ha dit Armengol.

Del candidat a la batlia de Montuïri, Toni Miralles, Armengol ha destacat que es tracta d’una persona que “com jo” ha viscut la política “a casa des de petit”. “Ens varen ensenyar des de petits què significa ser a un partit d’esquerres, lluitar per la democràcia i fer política per a tothom”, ha posat de relleu la candidata socialista.

Per la seva banda, el candidat socialista a la batlia de Montuïri, Toni Miralles, ha dit que “aquesta legislatura no s’entendria sense la tasca dels socialistes al Govern de les Illes Balears i al Consell de Mallorca”, i ha destacat alguns exemples, com “l’ampliació del col·legi públic i del nou centre de salut o les polítiques d’ocupació de les quals s’han beneficiat els majors de 45 anys i els joves qualificats”.

Així mateix, Miralles ha avançat algunes de les propostes que inclourà en el programa electoral per al 26 de maig, totes elles emmarcades “en els valors socialistes de la justícia social, la igualtat, l’educació, la sanitat, l’habitatge digne i els serveis socials”.

Entre altres compromisos, Miralles ha dit que si és batle, “augmentarem la participació ciutadana, actualitzarem el catàleg de béns protegits, eliminarem barreres arquitectòniques, impulsares l’ús de les energies renovables a edificis i vehicles municipals, construirem un nou gimnàs al Col·legi Públic o incrementarem horaris i serveis de pediatria i infermeria en el centre de salut”.

En definitiva, tota una sèrie de mesures “per millorar Montuïri i fer que el poble sigui atractiu per a tothom”, un objectiu que serà possible gràcies a un equip format per “gent jove i gent més gran a qui no falten ganes de fer feina”.

Comments are closed