Francina Armengol: “Si les dretes sumen, governaran, per això el 26 de maig hem de votar amb la mateixa força i il·lusió que el 28 d’abril”

Pepa Ramis, candidata a la batlia de Binissalem, s’ha compromès a trobar “finançament on faci falta” per desenvolupar un “projecte de poble tan diferent del que s’ha fet fins ara” amb les polítiques socials en el centre

La secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha fet costat als socialistes de Binissalem en l’acte de presentació de la seva candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig, que encapçalarà Pepa Ramis, a qui ha donat, a ella i tot el seu equip, “les gràcies més sinceres” per donar aquesta passa “absolutament necessària per a Binissalem”.

La candidata socialista ha demanat a les persones que han acudit al Parc de Sa Rectoria “el vostre suport, perquè davant tenim un trio de dretes que ens vol tornar enrere 40 anys”, ha asseverat Armengol, qui ha afegit que “el 28 d’abril vàrem decidir tots junts aturar la dreta perquè ens agrada que ens respectin els drets que hem suat entre tots i totes” alhora que ha advertit que “si les dretes sumen, governaran, per això el 26 de maig hem de votar amb la mateixa força i il·lusió que el 28 d’abril”.

Durant la seva intervenció, Armengol s’ha referit també a alguns dels canvis que aquesta legislatura ja s’han començat a veure a Binissalem arran d’algunes polítiques desenvolupades pel Govern i el Consell, com per exemple l’ampliació de l’institut o la posada en marxa el mes de setembre “dels estudis de Formació Professional de Grau Mitjà d’Oli i Vins”, uns estudis “pioners a les Illes Balears”.

Respecte d’aquest àmbit, Armengol ha insistit en el fet que és una de les principals prioritats del seu govern, com s’ha demostrat aquesta legislatura. Un compromís que es mantindrà a partir del 26 de maig amb mesures valentes com “la gratuïtat i universalitat de l’etapa 0-3” o “garantint un lloc de feina als joves titulats superiors que no hagin trobat feina dins el primer any després d’haver-se titulat”.

Però la secretària general del PSIB-PSOE també ha posat de relleu que les polítiques d’ocupació no s’han centrat únicament en els joves, sinó també en les dones, amb programes com el SOIB Dona, “que garanteix un any de feina a l’Administració Pública a les dones víctimes de la violència masclista”.

Totes aquestes mesures, ha dit Armengol, són “promeses que complim”, perquè “quan prometem una cosa és perquè sabem que la podem complir, perquè coneixem les finances i sabem el que es pot pagar i el que no”.

Respecte de la sanitat, Francina Armengol ha recordat que “som conscient que la nostra societat deu molt a la gent major, per això necessitam coordinar ajuntaments, Consell i Govern perquè cadascú pugui estar el millor possible, en les seves condicions, i allà on vulgui”, ha emfasitzat abans de recordar que “les obres per convertir Son Dureta en el centre sociosanitari de referència de les Illes Balears, amb un pressupost de 120 milions d’euros, ja han començat”.

De la candidata socialista a la batlia de Binissalem, Pepa Ramis, Armengol ha dit que “és una dona treballadora, constant, d’empenta, valenta, responsable, preparada i de diàleg constant” i que si pogués “el dia 26 de maig la votaria”.

Per la seva banda, la candidata a la batlia de Binissalem, Pepa Ramis, ha dit que tant ella com el seu equip es presenten a les eleccions “per encapçalar un projecte de poble diferent del que s’ha fet fins ara, escoltant la gent i després fent, , no a l’inrevés, i treballant per a l’interès general amb serietat i responsabilitat”.

Ramis ha dit que la seva intenció, si surt elegida batlessa el 26 de maig, serà desenvolupar polítiques “valentes i d’esquerres, que és el que necessita el nostre poble”. La candidata a batlessa s’ha compromès a “cercar finançament on faci falta perquè necessitam infraestructures i serveis”.

Concretament, aquestes infraestructures i serveis que promourà l’equip de Ramis seran fonamentalment de caràcter “social” i entre els compromisos adquirits, Ramis, ha apuntat “una escola pública de 0-3, camins escolars segurs, una nova escola municipal de música, un nou pla de mobilitat amb especial incidència en el centre històric, un nou pla de subvencions per a l’esport local i associacions, un nou casal d’entitats i un pla de manteniment de parcs infantils i zones d’oci”.

Comments are closed