Francina Armengol: “El 26 de maig és una segona volta en la qual ens jugam seguir avançant en educació, sanitat, serveis socials i habitatge digne”

La candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears ha fet costat als socialistes de Muro, que han presentat la seva candidatura per a les eleccions municipals, encapçalada Marga Portells

Els socialistes de Muro, encapçalats per Marga Portells, han presentat la seva candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig en un acte al qual també ha volgut assistir la candidata socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

En el dia en què els socialistes reprenen la campanya electoral, Armengol ha fet una crida a la mobilització “tal com vàreu fer el 28 d’abril”, perquè “encara hi ha molt per fer”.

En aquest sentit, la candidata socialista ha recordat que les eleccions municipals i autonòmiques són “una segona volta en la qual ens jugam seguir avançant en educació, sanitat, serveis socials, igualtat, millors salaris, lluita contra el canvi climàtic i protecció del territori”.

Així mateix, Armengol ha recordat l’aposta dels socialistes per garantir l’educació i la sanitat al llarg de tot el cicle vital, començant “de ben petits, quan els nins són esponges”. Una proposta que es tradueix fent que l’etapa 0-3 universal i gratuïta, “amb l’escoleta de Muro” i ha recordat que els “socialistes sempre complim la nostra paraula”.

Pel que fa a sanitat, la candidata socialista ha destacat la ferma aposta socialista per oferir una sanitat pública i de qualitat i ha recordat que ja s’ha signat el conveni que permetrà ampliar les places en el centre de dia, perquè “si necessitam places residencials, les hem de tenir”.

Per la seva banda, la candidata socialista a la batlia de Muro, Marga Portells, ha explicat que l’equip que l’acompanyarà està format “per homes i dones molt ben preparats” i amb “incorporacions que ens ajudaran a seguir sempre endavant, com diu el nostre lema i que el canvi, tan necessari per a Muro, sigui possible el 26 de maig”.

Així mateix, Portells ha destacat que impulsarà “mesures per incentivar la participació dels murers i mureres en l’Ajuntament” i ha recordat que “en el Consell de Mallorca he après com gestionar millor les qüestions municipals” i com, gràcies precisament a la institució insular, “avui ja és una realitat que, després de molts d’anys, haguem rebut ajudes per renovar les instal·lacions esportives”.

Comments are closed