Èxit en la recollida de material per Ucraïna organitzada pel PSIB-PSOE

Amb el material recollit a diferents seus s’han omplert un total de 135 capses amb material pel poble ucraïnès

Aquest divendres el PSIB-PSOE ha fet entrega de tot el material que aquestes darreres setmanes s’ha anat recollint a les diferents seus. L’entrega s’ha fet a l’antic parc de bombers de Palma, on l’Associació Família Ucraïnesa de Mallorca organitza el material i el prepara per enviar-lo a Ucraïna.

La recollida de material per al poble d’Ucraïna es va fer a diferents punts de Mallorca i Eivissa. Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració del PSIB, la Federació Socialista de Mallorca i d’Eivissa, també de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears. El material que s’ha recollit aquests dies és principalment roba d’abric i material de cures. Tot aquell que vulgui seguir entregant material ho podrà fer a l’antic parc de bombers de Palma.

D’aquesta manera, el Grup Socialista mostra el seu suport al poble d’Ucraïna i reclama, una vegada més, la pau. La pancarta que es va col·locar fa unes setmanes a la façana de la seu del PSIB-PSOE a Palma per donar suport al poble d’Ucraïna segueix penjant d’un dels balcons de la seu.

Des del PSIB-PSOE es demana “el cessament immediat dels atacs militar i de la invasió per part de Rússia a Ucraïna. A més, s’exigeix la creació d’un corredor humanitari per als civils refugiats que el conflicte pugui causar i instar a les institucions de les Illes Balears i a totes les forces polítiques a oferir el seu suport per a que les nostres illes siguin terra d’acollida de la població ucraïnesa forçada a l’abandonament de la seva terra”.

Comments are closed