El PSIB-PSOE enceta la campanya ‘Factoria de transformació’, un procés d’anàlisi de les principals polítiques durant els governs progressistes i de les Illes del futur

Es tracta diferents actes arreu de les Illes Balears on s’explicarà la feina feta en sis eixos principals: economia, habitatge, educació, drets socials, igualtat i sostenibilitat. El primer acte tindrà lloc aquest 30 de setembre i es centrarà en les polítiques educatives de les Illes

Els i les Socialistes de les Illes Balears han iniciat una campanya sota el nom de ‘Factoria de Transformació’; es tracta d’un procés d’anàlisi de les principals polítiques en els àmbits de l’educació, l’economia, l’habitatge, els drets socials, la igualtat i la sostenibilitat que s’han dut a terme durant els governs progressistes, però que també, posa la mirada en les Illes del futur.

D’aquesta manera, ‘Factoria de transformació’ neix amb la intenció de dinamitzar el PSIB-PSOE i començar a preparar la maquinària electoral des d’una anàlisi polític profund, amb indicadors i dades, i amb il·lusió i ganes de treballar, des d’una forma global, la resposta, el missatge i la proposta socialista als grans reptes de les Illes Balears.

Així mateix, des del PSIB-PSOE han incidit que els i les socialistes sempre han estat la principal factoria de transformació de les Illes Balears, ja que les grans transformacions socials de Balears estan tenyides de vermell. Per aquest motiu, els i les Socialistes posen en marxa la maquinària per poder seguir canviat la realitat de les Illes, amb l’orgull de ser socialistes i amb els ulls posats, no únicament el 2023, sinó a les Illes que volem de futur.

El primer acte de ‘Factoria de transformació’ serà sobre educació i tindrà lloc aquest divendres, 30 de setembre, al CIFP Júniper Serra de Palma. L’acte comptarà amb una taula rodona formada pel conseller d’Educació i FP del Govern de les Illes Balears, Martí March; la presidenta de la Federació de famílies d’alumnes d’Eivissa i del CEIB, Pepita Costa; la docent i membre de l’Assemblea 0-3, Eva Bordoy; la docent i membre de l’IES Antoni Maura, Míriam Fuentes i l’estudiant d’FP d’educació infantil Margarita de Noia.

‘Factoria de transformació’ comptarà amb les ‘càpsules’-explicacions breus- sobre la transformació del model educatiu a les Illes a càrrec del director general de Planificacions i Centres, Antonio Morante, i el valor del coneixement de la Universitat i la ciència de la mà del diputat al Parlament Carles Bona.

Un altre dels formats que es podran trobar seran els ‘prototips’ -exposicions d’experiències personals- sobre les oportunitats de l’educació, amb Borja Martorell, gerent de l’Institut Municipal d’Educació i Biblioteques de Calvià; la Formació Professional amb l’estudiant Elsa Delgado, i el cooperativisme com a model amb el president de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears, Jaume Vicens.

Comments are closed