Francina Armengol demana el vot per al PSIB-PSOE perquè “diumenge ens jugam avançar o retrocedir en les coses que ens toquen de més a prop”

Jaume Mateu: “no ens podem confiar, diumenge tenim una segona volta a les urnes perquè hi ha coses que estan en risc si no es vota al Partit Socialista, com la sanitat, l’educació o els serveis socials”

Més de 100 persones han acompanyat a la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i al candidat a la batlia de Sóller, Jaume Mateu, en el míting electoral per presentar la candidatura socialista a l’Ajuntament.

Durant l’acte, Armengol ha aprofitat per demanar el vot per al PSIB-PSOE perquè “aquest diumenge ens jugam avançar o retrocedir en moltes coses, en aquelles que ens toquen de més a prop, amb una extrema dreta que ens vol fer tornar al blanc i negre o amb una esquerra amb polítiques coherents i moderades, tenint en compte que els socialistes governam des del rigor, la serietat, el diàleg i el consens”.

En aquest sentit, la candidata socialista al Govern ha reivindicat que les coses “ara estan millor” per la qual cosa “presentam un projecte molt clar per a Balears, per continuar sempre endavant amb el qual volem fer possible aquest diumenge un vot d’esperança, de futur i d’il·lusió, com ja vam fer el 28 d’abril guanyant les eleccions, també a Sóller”.

Armengol ha reivindicat la política com a millor eina per millorar la vida de la gent, i en aquest sentit, ha destacat com “hem aconseguit la pau social a les escoles, hem invertit més que mai en educació, també a Sóller amb 3 milions d’euros batallats pels regidors socialistes per millorar els centres educatius de la Vall, i ara ens comprometem a fer gratuïta i universal l’educació de 0 a 3 anys”.

A més a més, la candidata socialista també s’ha compromès a continuar invertint en millorar la sanitat pública de la comunitat autònoma, i ha anunciat que “la pròxima legislatura farem 16 nous centres de salut a les Balears”.

Pel que fa a Jaume Mateu, Armengol l’ha definit com “un gran socialista, una persona compromesa, que coneix Sóller, que sap el que necessita el seu poble i que gràcies a la seva tasca va ser possible declarar la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO”.

Per part seva, el candidat socialista a la batlia de Sóller, Jaume Mateu, ha avançat que els socialistes “oferim il·lusió, ganes, experiència i projecte per aconseguir la batlia i tirar endavant Sóller”.

De fet, Mateu ha explicat les 79 propostes del programa electoral que, segons ha defensat, “és un projecte de poble basat en eixos com les persones, el medi ambient, la mobilitat, l’accés a l’habitatge, la participació i la transparència”.

Finalment, el candidat a la batlia ha fet una crida a la mobilització perquè “no ens podem confiar, diumenge tenim una segona volta a les urnes perquè hi ha coses que estan en risc si no es vota al Partit Socialista, com la sanitat, l’educació o els serveis socials”.

 

 

Comments are closed