Francina Armengol: “Els i les socialistes som gent de fiar perquè hem demostrat que sabem governar sense deixar a ningú enrere garantint feina i economia”

Pep Jaume ‘Gall’, batle de Sant Llorenç des Cardessar, ha presentat la candidatura socialista al municipi per a les eleccions davant de més de 350 persones i l’han acompanyat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol  i la de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

La secretària general del PSIB-PSOE, candidata a la reelecció i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha expressat que “els i les socialistes som gent de fiar perquè hem demostrat que sabem governar sense deixar ningú enrere garantint feina i economia”. Concretament, Armengol ha explicat que a Balears “des de fa 8 anys estam governant des del diàleg, l’acord i cercant les millors solucions conjuntament”.

D’aquesta manera, Armengol ha expressat que “aquests anys els sous han pujat un 25% i això és garantia de millors condicions per viure perquè, els i les socialistes, tenim com a repte aconseguir ningú visqui només per a treballar”.

Unes declaracions que ha fet la socialista durant la presentació de la candidatura socialista al municipi de Sant Llorenç. Sobre el candidat, Pep Jaume, Armengol, ha dit que “és una persona honesta i que el municipi té a una persona extraordinària com a batle perquè sempre està al costat dels veïns i veïnes del municipi i ha lluitat, dia a dia, perquè el municipi tingui les millors inversions per transformar la vida dels ciutadans”.

Per la seva part, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha exposat que “després de 26 anys de governs diferents de Sant Llorenç, el canvi va arribar amb Pep Jaume i l’objectiu és poder continuar governant 4 anys aquest municipi tan important per als mallorquins i mallorquines”.

Cladera també ha afegit que aquesta legislatura “des del Consell de Mallorca s’ha ajudat molt a la gent, i des de les institucions, hem fet que pogués progressar” i aquesta garantia de progrés, ha afegit la secretària general dels Socialistes de Mallorca “només la poden fer els governs d’esquerres i el Partit Socialista perquè és l’únic que té un projecte clar que pensa en el bé comú de la gent”.

Pep ‘Gall’, durant la seva intervenció, ha dit que “aquests anys de batlia no ha deixat de trepitjar el carrer i ha estat disposició de la ciutadania per ajudar-la en tot el que ha necessitat i ho continuarà fent els pròxims 4 anys”.

Finalment, el candidat i batle de Sant Llorenç ha dit que “volem aconseguir que aquesta pròxima legislatura, el municipi sigui un lloc ple d’oportunitats i d’igualtat i d’aquesta manera es plasmarà al programa electoral perquè el Partit Socialista és l’altaveu de tots aquells i aquelles que han de dir alguna cosa”.

Comments are closed