Gent per Formentera i el PSIB-PSOE expressen la seva satisfacció per haver arribat a un acord que permeti una candidatura unitària progressista a l’illa

Les forces progressistes concorreran conjuntament a les properes eleccions autonòmiques del mes de maig

Gent per Formentera i l’Agrupació Socialista de Formentera celebren l’acord assolit per concórrer conjuntament a les eleccions al Parlament de les Illes Balears per l’illa de Formentera.

“Ens sentim molt satisfets per l’acord que hem assolit les dues formacions polítiques. Un acord que beneficiarà el conjunt de la ciutadania de Formentera i que permetrà seguir defensant la nostra illa i les nostres necessitats i reivindicacions”, ha declarat Sònia Cardona, de Gent per Formentera.

Rafa Ramírez, secretari general de l’Agrupació Socialista de Formentera, ha afegit que “aquesta coalició garanteix el manteniment de les polítiques progressistes desenvolupades els darrers vuit anys, no només a Formentera, sinó arreu de les Illes Balears. Polítiques que han permès i permetran estendre les transformacions i avanços per l’illa que mereixen els formenterers i formenterers”.

Les dues formacions polítiques agraeixen l’exercici de diàleg, generositat i responsabilitat on els únics beneficiaris han estat sempre els ciutadans i ciutadanes de l’illa de Formentera.

Comments are closed