Francina Armengol es compromet a aprovar una llei a Balears “per poder triar com podem envellir a Balears”

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha recordat que “aquest diumenge 28 de maig no podem quedar a casa perquè el Partit Socialista és l’únic partit que pot garantir un futur a la ciutadania de les Balears”

La Secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, Francina Armengol s’ha compromès avui a aprovar una llei a Balears “per poder triar com podem envellir a Balears”. Ha fet aquest anunci a Manacor, a un acte amb associacions de la tercera edat i amb el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá; Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, i Núria Hinojosa, candidata a la batlia de Manacor.

Francina Armengol, en aquest sentit, ha aprofitat per incidir “en la necessitat de rompre amb la bretxa digital perquè hi ha persones que no poden accedir a la forma telemàtica i necessiten atenció presencial tant a l’administració pública com a l’àmbit privat”. A continuació ha insistit en la “necessitat de garantir el dret de com volem envellir i com ho volem fer.

La socialista i candidata a la reelecció també ha anunciat la creació “d’una pensió balear perquè 65.000 jubilats de les illes puguin equiparar la seva pensió al salari mínim interprofessional”.

Per la seva banda, el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luís Escrivà, ha recordat que “el Govern de les Illes Balears presidit per Francina Armengol mai ha deixat a ningú enrere i la persones majors han estat en el centre de les polítiques d’aquest govern”. A més a més, ha recordat que gràcies al Govern presidit per Pedro Sánchez, s’han apujat un 8,5% i amb el PP només apujaven un 0,25%”.

Per la seva banda, Catalina Cladera, Secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell i candidata a la reelecció ha recordat algunes de les polítiques per a les persones majors que s’han realitzat des del Consell de Mallorca aquesta legislatura “com arribar fins a 500 usuaris de Mallorca amb el SAID, o noves places residencials per garantir un envelliment actiu per a la nostra ciutadania”.

Finalment, Catalina Cladera també ha aprofitat per recordar que “aquest 28 de maig ens jugam que les pensions o les baixin per retalles que aplicarà la dreta si governa aquesta terra com ja ha fet al passat”.

Mobilització per al 28 de maig

Francina Armengol també ha aprofitat la seva intervenció per demanar “la màxima mobilització de la ciutadania per aquest 28 de maig i el vot al Partit Socialista perquè és l’únic partit amb capacitat de transformar la realitat i continuar protegint a la ciutadania d’aquestes illes”.

Comments are closed