Francina Armengol, Teresa Ribera, María Jesús Montero i Alícia Homs, als principals actes de campanya del PSOE per les europees del 9-J

El PSIB-PSOE planteja una campanya en clau balear i europea, amb propostes que interessen i preocupen tota la ciutadania, amb el lema “Més Europa, Més PSOE”

El secretari d’Organització i coordinador electoral per a les europees del pròxim 9 de juny, Cosme Bonet, ha presentat avui les principals línies d’acció en què se centrarà la campanya electoral que comença demà, i que defensa propostes que interessen i preocupen a la ciutadania de les Balears, per ser la veu de les Illes Europa.

Així, Bonet ha recordat que a més de la presència de la candidata socialista balear a les europees, Alícia Homs, també participaran en diferents actes de campanya la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Congrés, Francina Armengol; la candidata socialista, vicepresidenta tercera i ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, i la vicepresidenta primera del Govern, Maria Jesús Montero.

Francina Armengol participa avui mateix en la penjada de cartells a la seu del PSIB-PSOE a Palma, i en un sopar d’inici de campanya que tindrà lloc avui vespre a Inca. Armengol també serà present en diferents actes que es faran en aquestes setmanes amb la militància socialista i la ciutadania de les Illes.

Pel que fa a Teresa Ribera, participarà en l’acte central del PSOE a les Illes, en una data encara per determinar. Bonet ha definit de Ribera com “una persona referent en la lluita contra l’emergència climàtica, que coneix perfectament les Illes Balears i les seves necessitats, i que ben segur farà una gran feina per les nostres illes des d’Europa”.

 

El coordinador de campanya també ha anunciat que durant aquests pròxims dies comptarem amb la presència de la vicesecretària general del PSOE, María Jesús Montero, que sempre ha demostrat un compromís amb les Illes, i també amb la militància del Partit Socialista.

MÉS EUROPA, MÉS PSOE

 

D’altra banda, Cosme Bonet ha explicat les principals línies que el partit defensarà de cara a les eleccions europees, amb el lema “Més Europa, més PSOE”. Així, l’objectiu és clar: guanyar les eleccions i incrementar la representació que té el Partit Socialista al Parlament Europeu, tenint en compte el bon moment en què es troba la formació, pel fet que la ciutadania “ens percep com el principal dic de contenció de l’extrema dreta, però també com l’única possibilitat d’avançar en drets i llibertats enfront dels retrocessos que suposen PP i VOX, amb discursos cada vegada més indistingibles”.

Propostes en positiu i parlant de temes que interessen i preocupen la ciutadania: “Parlarem dels retrocessos que suposen les polítiques de PP i VOX, de l’amenaça del feixisme al continent europeu i de com la dreta els obre la porta, de la massificació turística, de l’habitatge, d’aspectes d’igualtat, emergència climàtica, solucions per als treballadors i les treballadores, de feminisme… En definitiva, de tot allò que només els socialistes podem fer per continuar millorant la vida de la ciutadania de les Illes Balears”.

Els actes de campanya es complementaran amb presència a fires, mercats, actes amb la ciutadania, formats sectorials i actes amb la militància socialista. També es mantindran contactes amb els mitjans de comunicació, es farà comunicació permanent per xarxes socials… Amb tot, es faran servir totes les formes de possible contacte amb la ciutadania per convèncer de la importància de les eleccions del 9 de juny, i de la importància de la mobilització de l’electorat progressista.

Recursos addicionals

Comments are closed