Gori Estarellas: “Hem estat el partit que més feina ha fet per Llucmajor aquests quatre anys”

Les urbanitzacions del municipi de Llucmajor han estat el lloc escollit per Estarellas i el seu equip per retre comptes de la feina feta i explicar els eixos bàsics en què pivotarà el projecte socialista per als pròxims quatre anys

Els Socialistes de Llucmajor han presentat el seu candidat a revalidar la batlia del poble, Gori Estarellas, en un acte celebrat a les urbanitzacions del municipi i al qual també ha assistit el diputat del Grup Parlamentari Socialista, vicepresident del Parlament de les Illes Balears i candidat del PSIB-PSOE a la cambra autonòmica, Vicenç Thomàs.

L’acte ha servit a Gori Estarellas i al seu equip per retre comptes dels quatre anys de legislatura, que ha resumit el candidat socialista d’una manera ben directa: “hem estat el partit que més feina ha fet per Llucmajor aquests quatre anys”.

Lucia Escribano, regidora encarregada de les àrees de turisme i atenció ciutadana en aquesta legislatura, ha destacat la gestió dels socialistes en aquest nucli llucmajorer. “Li hem donat a les urbanitzacions la importància que es mereixen”, ha asseverat.

Per la seva banda, Vicenç Thomàs ha dit d’Estarellas que “ha estat un exemple”, ja que “ha fet desaparèixer el deute de 40 milions d’euros” que va deixar el PP, “i això sense danyar les persones amb polítiques de retallades”, ha destacat el diputat.

En aquest sentit, Estarellas ha explicat que no només s’ha fet desaparèixer aquest deute, que era del cent per cent del pressupost municipal, sinó que “hem aconseguit acabar la legislatura amb un benefici de 6,5 milions d’euros”. “El deute no ens ha impossibilitat seguir fent feina per millorar la vida de la gent del poble, perquè els socialistes duim l’educació, la sanitat i els drets socials en els gens”, ha conclòs el candidat.

Així mateix, la presentació ha servit a Estarellas per explicar als assistents quins seran els eixos del programa electoral dels socialistes per a la pròxima legislatura, remarcant que seran els serveis socials un dels àmbits que es prioritzaran.

Comments are closed