El PSIB-PSOE homenatja Pepe Muniesa, el seu militant de més edat, pel seu 100è aniversari

“Una persona honesta, valenta, forta i humil”, tal com l’ha descrit la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol

Els Socialistes de les Illes Balears han retut homenatge al militant de més edat del partit a l’arxipèlag, Pepe Muniesa, pel seu 100è aniversari, en una festa de celebració a la qual han acudit la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol; la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido; la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; i el secretari general de l’Agrupació Socialista de Palma i batle del municipi, José Hila.

Francina Armengol ha realçat la figura de Pepe Muniesa, de qui ha dit que és “una persona honesta, valenta, forta i humil, que sempre ha lluitat pels valors del socialisme, com són la justícia social, la democràcia i la igualtat”.

També ha volgut destacar que es tracta d’una persona “que, tot i haver viscut moments molt difícils, sempre hi és” i de la qual “hem après molt tots els socialistes”. Així mateix, la secretària general ha emfasitzat que poder formar part d’aquesta festa de celebració “és un honor, perquè Pepe és una persona que ens ha ensenyat moltíssim, ens sentim família i volem celebrar molts d’anys més al seu costat”.

Per la seva banda, José Hila ha definit Muniesa com “aquell tipus de persones que ens recorden per què som aquí i quins són els valors del Partit Socialista; és el més autèntic que tenim”.

L’acte l’ha organitzat l’Agrupació Socialista Palma-Llevant, a la qual pertany Muniesa. Tant la seva agrupació com la Federació Socialista de Mallorca han lliurat a Muniesa uns obsequis de part de tots els seus companys socialistes: una placa, un rellotge, una rosa i una insígnia de plata. També s’ha fet entrega d’un ram de roses a la seva dona.

Pepe Muniesa, un militant centenari

Pepe Muniesa va néixer el 8 de desembre de 1919 a Girona, però passà tota la seva infantesa i joventut a Saragossa. Arribà a Palma a finals de 1965 i va ser el 1977 quan s’afilià al Partit Socialista de les Illes Balears. Actualment és militant de l’Agrupació Socialista Palma-Llevant i és el militant del PSIB-PSOE de més edat i un dels de més edat de tot Espanya.

Comments are closed