Alícia Homs: “Ha quedat en evidència que la missió impulsada per l’extrema dreta amb el seguidisme del PP és clarament partidista”

L’eurodiputada del PSIB-PSOE ha remarcat la total predisposició de les institucions a donar les explicacions que es requereixen, ja que l’objectiu és acabar amb aquesta greu xacra

La diputada del PSIB-PSOE al Parlament Europeu, Alícia Homs, ha qualificat de “clarament partidista” la missió de la Comissió de Peticions del Parlament Europeu desplaçada avui i demà a Mallorca per recaptar informació sobre la gestió dels casos d’explotació sexual infantil i adolescent denunciats per l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS).

Així s’hi ha referit Homs un cop finalitzades les tres primeres sessions d’entrevistes i abans d’iniciar les corresponents a la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago.

“Havent escoltat els testimonis i les preguntes d’aquestes tres primeres sessions d’entrevistes ha quedat evidenciat que la missió és una missió clarament partidista, impulsada per l’extrema dreta amb el seguidisme del PP”, ha denunciat Alícia Homs.

Tot i això, l’eurodiputada ha remarcat que des de les institucions es donaran totes les explicacions que es requereixen i s’explicaran les mesures posades en marxa, amb l’objectiu de servir de referent per a altres comunitats autònomes que també pateixen aquesta greu xacra i la finalitat última d’acabar amb aquesta greu xacra que afecta no només les Illes Balears.

“El Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca no tenen res a amagar i aclariran tot el que hagin d’aclarir als eurodiputats de la missió; la predisposició i la disponibilitat és total”, ha ressaltat Homs.

Finalment, l’eurodiputada ha explicat que, un cop elaborades totes les entrevistes, es redactarà un informe amb les conclusions que s’hagin extret d’aquesta missió.

Recursos addicionals

Comments are closed