Iago Negueruela demana a Prohens que defensi els interessos de Balears i no els del PP davant el nou Govern d’Espanya

El portaveu socialista ha reclamat a la presidenta que compleixi amb Balears i no amb les ordres del seu partit, tot recordant com des del Congrés va votar en contra dels ERTO, del REB o dels 855 milions per a empreses i autònoms.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Iago Negueruela, ha demanat a la presidenta del Govern, Marga Prohens, que sigui la presidenta de les Illes Balears i no la del PP davant el nou Govern d’Espanya.

Negueruela ha reivindicat que “Espanya té govern, amb normalitat i legitimitat, amb el compliment estricte de la Constitució i sense cap ruptura ni apocalipsis”. De fet, el socialista ha recordat que Feijóo ja ha reconegut la legitimitat del govern de Pedro Sánchez, per la qual cosa espera que el portaveu parlamentari del PP, Sebastià Sagreras, faci el mateix.

Davant aquest nou escenari, el portaveu socialista ha indicat que “ara tenim la possibilitat de començar de nou les relacions del Govern amb l’Estat, amb una major tranquil·litat, sense veure a la presidenta del Govern a un escenari davant la Delegació de Govern o al portaveu Costa fent una crida des del Consolat a manifestar-se contra el govern estatal”.

Unes noves relacions que Negueruela ha demanat que es basin a defensar els interessos de les illes, tot i que ha recordat que Prohens va votar en contra d’aquests interessos al Congrés. “No va votar a favor dels 855 milions d’euros per a les empreses, mentre que va votar en contra dels ERTO i del REB, perquè complia les ordres del seu partit contra els interessos de Balears”.

Per això, Negueruela ha traslladat a la presidenta que ara haurà de decidir “si complir ordres o complir amb Balears”, i en aquest sentit li ha recordat que “té el conveni per fer el Tramvia de Palma i té 1.000 milions d’euros de condonació de deute que ha d’acceptar, perquè es va treballar amb Guillem López Casasnovas a les meses tècniques i és una mesura que beneficia a les nostres illes.

Comments are closed