Silvia Cano: “Les bones xifres avalen la gestió dels governs progressistes i davant això tenim un PP sense projecte i que només fa renou”

La diputada del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Carbonero, ha defensat que “el Projecte de Llei de Menorca, Reserva de la Biosfera té com a objectius fonamentals la protecció de les persones, de l’economia, de la natura i la biodiversitat

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Silvia Cano ha fet valdre “les bones xifres que avalen la gestió dels governs progressistes” i les ha contraposades davant l’actitud “d’un PP que no té projecte i que només fa renou”.

Cano ha recordat que “les darreres dades de l’enquesta de participació activa diuen que actualment hi ha 570.000 persones fent feina a Balears i que, per tant, tenim la millor sèrie històrica”. I per aquest motiu, ha afegit la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, “es demostra que estam gestionant bé, i amb molta solvència l’economia i l’ocupació”.

Silvia Cano també s’ha referit a les dades del PIB fent èmfasi en el fet que “el creixement d’un 5,5% del PIB està per damunt de les previsions que feien tant els organismes internacionals, el Govern d’Espanya i el Govern de les Illes Balears, i això és una molt bona notícia que s’ha de celebrar”, perquè, ha afegit Cano “alguns pronosticaven en el passat que ara no tindríem ni salut ni economia i això no ha estat així”.

Finalment, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, ha fet menció a la pujada de les pensions aprovada pel Govern de Pedro Sánchez i ha recordat que “amb el PP aquesta pujada hagués estat a prop de 2 euros mensuals, i ara amb el Partit Socialista al capdavant la pujada per als pensionistes de Balears, de mitjana, és de 107 euros al mes”.

Projecte de Llei de Menorca, reserva de la biosfera

Per la seva banda, la diputada del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Carbonero, s’ha referit que “amb l’aprovació del Projecte de Llei de Menorca, reserva de la biosfera tendrem l’oportunitat de complir amb tres objectius que són el de la protecció de les persones, l’economia i la natura i la biodiversitat de l’illa de Menorca”.

Finalment, Carbonero ha destacat que “és una llei consensuada, que mira cap al futur i que té com esperit la seva transversalitat per poder combatre, amb més eficàcia, el canvi climàtic i les desigualtats”.

Comments are closed