Més de 500 persones donen suport a Alfonso Rodríguez en la seva presentació com a candidat del PSIB-PSOE a la batlia de Calvià

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, han fet costat a Rodríguez en el seu camí per revalidar la batlia de Calvià per tercera legislatura consecutiva

Més de 500 militants i simpatitzants socialistes no s’han volgut perdre l’acte que dona inici a la precampanya electoral a Calvià en l’acte de presentació d’Alfonso Rodríguez com a candidat a revalidar la batlia del municipi per tercera legislatura consecutiva. Des de divendres passat, l’Agrupació Socialista de Calvià va penjar el cartell “d’aforament complet” per a l’acte, fet que demostra que els socialistes tenen més força que mai. Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, i Catalina Cladera, secretària general dels Socialistes de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, han acompanyat els socialistes de Calvià.

Alfonso Rodríguez ha tornat a constatar que es troba amb un lideratge fort, unitat amb el projecte i un ampli suport per tornar a ser batle de Calvià. L’orgull del treball realitzat aquests últims vuit anys i la il·lusió, la força i el projecte són la carta de presentació del PSOE Calvià per guanyar les pròximes eleccions i governar dotze anys consecutius.

“Hem sortit junts d’uns anys molt difícils i ara continuam desenvolupant el nostre projecte per a Calvià, després d’un gran 2022 i la previsió d’una pròxima temporada excel·lent. Continuarem treballant per millorar un municipi on viure, que ofereix futur als seus joves, atenció i activitat als seus majors i més i millor treball per a tots i totes. Som de nou un referent, i l’equip socialista per a Calvià és l’única opció sòlida, unida i fiable, capaç d’il·lusionar milers de calvianers i calvianeres de tots els racons del nostre municipi”, ha expressat Rodríguez.

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s’ha mostrat “segura que ho tornarem a aconseguir”, en referència a guanyar les eleccions el 28 de maig a Calvià, Mallorca i Balears. “Alfonso és un gran polític i una persona millor; és un d’aquests socialistes amb els quals sent que és un orgull compartir idees d’un partit que té més de 143 anys d’història”, ha remarcat Armengol, insistint en la necessitat que les esquerres continuïn governant “per continuar gaudint de l’estat de benestar i d’uns drets contra els quals la dreta i la ultradreta hi van directament en contra”.

La també presidenta de l’executiu autonòmic ha defensat la gestió d’Alfonso Rodríguez a Calvià, de Catalina Cladera al Consell de Mallorca i del Govern de les Illes Balears, especialment en aquesta legislatura marcada per la pandèmia i la guerra a Ucraïna. “La nostra manera de fer ha estat absolutament contrària a la manera com la dreta va gestionar l’anterior crisi, acomiadant i retallant com mai no s’havia fet en la nostra història”, ha explicat Armengol, contraposant les prestacions a fixos discontinus, ERTO i els 860 milions d’euros en ajudes directes per a autònoms i empreses.

I pel que respecta al futur, Armengol ha reforçat el compromís amb els treballadors i treballadors d’aquesta Comunitat Autònoma, amb l’increment dels salaris del sector de l’hostaleria -amb un augment del 8,5% en els pròxims dos anys- i els drets de les cambreres de pis, que ja anticipa la nova llei turística, però que la socialista ha dit que “encara queda camí per fer”.

Per tot això, Armengol ha destacat que “és fonamental que l’esquerra continuï governant perquè les diferències amb la dreta són enormes”. En aquest sentit, ha demanat als més de 500 militants i simpatitzants socialistes reunits avui en la presentació del candidat de Calvià, “conjurar-nos perquè les dretes, de cap de les maneres, governin, perquè el primer que faran serà atacar els drets, sobretot els de les dones, amb tortures públiques per a les que vulguin avortar”. “En aquesta Comunitat Autònoma els pararem els peus, perquè ens va la vida en això”, ha emfatitzat Armengol.

Finalment, Catalina Cladera ha destacat la gestió de l’actual batle, principalment enfront de les dificultats de la pandèmia. “Alfonso va empatitzar des del minut u i va anar dels primers a treure tot el suc possible en els pressupostos municipals per ajudar a les famílies”.

A més, no ha volgut perdre l’oportunitat d’animar a la mobilització al mig milers de persones assistents a l’acte. “És necessari que sortim al carrer per explicar com és d’important votar al Partit Socialista a totes les institucions el 28 de maig”.

Comments are closed