Pilar Costa: “Les bones perspectives per al 2023 i les dades econòmiques de Balears avalen la bona gestió del Govern de Francina Armengol a Fitur”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista  també ha criticat al PP “perquè allà on està aliat amb la ultradreta introdueix polítiques que van en contra de drets fonamentals, i en aquest cas, a Castella i Lleó, contra les dones”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa ha fet valdre la presència del Govern de les Illes Balears a Fitur. La socialista ha afirmat que “les bones perspectives per al 2023 i les dades econòmiques de Balears avalen la bona gestió del Govern de Francina Armengol”.

Costa ha remarcat que “el turisme és un dels pilars fonamentals de la nostra comunitat autònoma i s’ha demostrat que el Govern de les Illes Balears ha posat en marxa accions per aconseguir un equilibri i fomentar l’economia circular i la protecció del territori”.

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista també ha criticat que el Partit Popular “llanci falsedats sobre la gestió de l’èxit turístic per part de l’administració perquè el mateix sector ha valorat l’acció del Govern de les Illes Balears”.

“Es demostra, una vegada més que el Partit Popular està desnonat i posa continues cortines de fum per no parlar dels temes que realment importen a la ciutadania d’aquestes illes”, ha afegit la socialista.

Finalment, Costa també s’ha referit a les polítiques del Partit Popular i la ultradreta a Castella i Lleó en relació a l’avortament de les dones i ha criticat que “allà on el PP està aliat amb la ultradreta introdueix polítiques que van en contra de drets fonamentals, i en aquest cas, a Castella i Lleó, contra les dones”.

Comments are closed