Silvia Cano: “Instem a la senyora Prohens que manifesti si està al costat dels drets de les dones i la Llei o està al costat de l’ultradreta”

La secretària d’Igualtat del PSIB-PSOE, Silvia Cano, ha reunit a diferents responsables d’Igualtat del PSIB-PSOE per parlar sobre com millorar la seguretat de les víctimes de violència de gènere

Diferents responsables d’Igualtat del PSIB-PSOE s’han reunit per parlar sobre com millorar la seguretat de les víctimes de violència de gènere. La secretària d’Igualtat del PSIB-PSOE, Silvia Cano, ha destacat que “davant de la situació tràgica del mes de desembre i gener en violència de gènere en l’àmbit estatal, des del Partit Socialista volem llançar un missatge de suport a les dones víctimes de violència de gènere”.

Cano ha remarcat que “des del PSIB-PSOE estam al costat de les dones en situació de maltractament i dels seus infants”. A més, ha afegit que “des de les institucions governades per socialistes també treballem en polítiques per protegir a les víctimes”.

A la reunió de coordinació amb diferents responsables d’Igualtat del PSIB-PSOE s’ha parlat, entre d’altres, com cadascun i cadascuna, des dels seus àmbits, pot millorar els mecanismes i les actuacions per protegir d’una manera més efectiva a les dones víctimes de violència masclista.

Cano ha mostrat la seva preocupació amb les mesures preses a Castella i Lleó per un govern presidit pel PP i VOX sobre l’avortament. La secretària d’Igualtat del PSIB-PSOE, Silvia Cano, ha conclòs que “davant aquesta situació, instem a la senyora Prohens que manifesti si està al costat dels drets de les dones i la Llei o està al costat de l’ultradreta”.

Comments are closed