El PSIB-PSOE agraeix als seus votants els millors resultats de la seva història amb una pancarta gegant a la seu del carrer Miracle

“Milers de gràcies” és l’eslògan que ha escollit el partit per agrair els vots que, per primera vegada, han situat els socialistes de Balears com a força més votada a les Illes.

El PSIB-PSOE ha volgut agrair avui el suport de la ciutadania amb una pancarta gegant que resa “milers de gràcies” a la seu del carrer Miracle.

Per primera vegada, el PSIB-PSOE ha estat la força més votada a Balears en unes eleccions autonòmiques, revalidant els resultats del 28 d’abril que ja varen situar el partit com a primera força a les illes.

Amb un total de 116.496 vots al Parlament, és el primer pic que els socialistes de Balears aconseguiran fer realitat un govern progressista durant 8 anys.

És per aquest motiu que el PSIB-PSOE ha volgut fer una gran acció per reconèixer a la ciutadania el seu suport, però també donar les gràcies per la feina feta en campanya a tots els militants, simpatitzants i persones que han treballat intensament per fer possibles aquests resultats.

Comments are closed