Pedro Sánchez participarà en l’acte central de campanya del PSIB-PSOE el dimecres 17 de maig

El PSIB-PSOE celebra que Sánchez hagi acceptat la convidada per participar en la seva campanya alegre i propositiva, que estarà centrada en continuar el creixement econòmic i la conquesta de nous drets

El Secretari General del PSOE i president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, participarà en l’acte central de la campanya electoral del PSIB-PSOE, que serà el dimecres 17 de maig de 2023, a un lloc i una hora que es confirmarà en els pròxims dies.

Com ja va succeir a les campanyes electorals de 2019, tant a les eleccions generals del 28 d’abril i del 10 de novembre com també a les eleccions autonòmiques, insulars i municipals del 26 de maig, el Secretari General del PSOE i president del Govern d’Espanya es desplaçarà a les Illes Balears per donar suport als candidats del PSIB-PSOE, encapçalats per la Secretària General i candidata a revalidar la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Des del PSIB-PSOE celebren que Sánchez hagi acceptat la convidada dels socialistes illencs per participar en la seva campanya alegre i propositiva, que estarà centrada en continuar el creixement econòmic i la conquesta de nous drets, i sabedors també del valor que suposa per a la campanya socialista a l’arxipèlag poder comptar amb el suport de l’actual president del Govern d’Espanya.

Cal recordar que ha estat amb Pedro Sánchez al capdavant de l’executiu central quan les Illes Balears han rebut més recursos que mai, i també quan més reivindicacions que mai han estat ateses. Destaquen, entre altres fites, l’aprovació del Règim Especial de les Illes Balears i, especialment, la part fiscal, una reivindicació històrica de la societat civil de les Illes Balears.

També cal emfasitzar la posada a disposició de l’executiu autonòmic de la inversió més elevada de la història, amb més de 4.000 milions d’euros, o també la partida de 855 milions d’euros en ajudes a empreses i autònoms en el marc de la COVID o dels 43 milions d’euros per a la gratuïtat del transport públic.

En darrer terme, però no menys important, l’aprovació de la llei d’habitatge, una llei molt demandada per la presidenta Armengol i la resta dels socialistes de les Illes Balears, o l’empenta per avançar en qüestions tan cabdals com Son Busquets o la depuradora de Palma.

Comments are closed