Pere Joan Pons ha estat elegit president de la Comissió d’Assumptes Econòmics, Científics, Tecnològics i Mediambientals de l’OSCE

El diputat del PSIB-PSOE, qui també és el president de la delegació parlamentària espanyola de l’OSCE, ha estat nomenat president d’una de les comissions de treball de l’Assemblea Parlamentària

El diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, qui també és el president de la delegació parlamentària espanyola a l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE), ha estat nomenat president de la Comissió d’Assumptes Econòmics, Científics, Tecnològics i Mediambientals de l’Assemblea Parlamentària de la citada organització.

“La delegació espanyola i el Grup Parlamentari Socialista tenim motius per alegrar-nos, perquè podrem tenir una presència més visible en aquesta Assemblea Parlamentària”, ha expressat el diputat, qui també és el portaveu socialista a la Comissió Mixta de la Unió Europea.

“L’OSCE, després d’un any molt difícil, i com estan fent altres moltes organitzacions, està tornant de manera progressiva a la normalitat, amb reunions i debats importants sobre cooperació i seguretat durant aquesta sessió d’estiu”, ha celebrat Pons.

El socialista també ha destacat que “tendrem l’oportunitat d’elegir al capdavant de l’Assamblea Parlamentària a una dona, que permetrà millorar i augmentar la paritat a l’OSCE”.

L’OSCE, Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa, la conformen 57 estats d’Europa, Àsia central i Amèrica del nord, i és l’organització de seguretat regional més gran del món.

Comments are closed