Pilar Carbonero: “L’única manera de sortir reforçats d’una situació com l’actual és la unitat i les propostes per no deixar ningú enrere”

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Carbonero, ha lamentat que el PP s’hagi instal·lat en la crítica permanent en lloc de sumar-se a la necessària unitat política

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Carbonero, ha valorat la reunió telemàtica de la presidenta Armengol amb els diferents grups amb representació parlamentària per explicar la situació de la pandèmia i les mesures que s’han posat en marxa per aturar-la.

En concret, Carbonero ha agraït “la transparència i l’actitud de la presidenta d’anar sumant i cohesionant amb els diferents grups parlamentaris, perquè vivim una situació inusual i l’única manera de sortir-ne reforçats i amb propostes per no deixar ningú enrere és des de la unitat”.

Per això, la portaveu adjunta ha apostat per “la unitat i les propostes en positiu” com a única forma de fer front a la pandèmia i les seves conseqüències socials i econòmiques, de la mateixa manera que també ha valorat positivament el matalàs social que s’ha anat elaborant perquè ningú quedi enrere.

En tot plegat, Carbonero ha lamentat que “trobam a faltar l’acompanyament del principal partit de l’oposició, el PP, el qual està immers en una crítica constant a les iniciatives que posa en marxa el Govern i va a remolc”. De fet, la portaveu socialista ha recordat que “en el seu moment no van voler sumar-se al Pla de Reactivació Social i Econòmica, juntament amb gran part de l’arc parlamentari i els agents socials i econòmics, després van criticar l’ús obligatori de la mascareta i ara consideren màrqueting les darreres mesures per aturar el virus, per la qual cosa els demanam que es sumin a l’estratègia per combatre la pandèmia”.

En qualsevol cas, demà tendrà lloc una reunió de la Comissió de Seguiment del Pla de Reactivació.

D’altra banda, Carbonero ha recordat que demà compareixerà al Parlament el conseller d’Educació, Martí March, a petició del Grup Parlamentari Socialista, per explicar l’organització de l’inici del curs escolar.

Un inici de curs “treballat des de fa mesos”, per la qual cosa “des del Grup Parlamentari Socialista volem agrair la feina d’equips directius, comunitat educativa, pares i mares i agents implicats en la planificació dels diferents escenaris per poder començar el curs quan toca, des de l’escenari B”.

A l’espera que el conseller expliqui demà tots els detalls, Carbonero ha demanat “corresponsabilitat a tothom per tal que puguem tenir un inici de curs en el qual ningú quedi enrere, tampoc en l’àmbit formatiu”.

Comments are closed