El PSIB-PSOE manifesta la seva preocupació per la política contra les fuites d’aigua del Govern de Prohens

La diputada Carol Marquès afirma que, una vegada analitzat l’organigrama i l’acord de governabilitat del nou Executiu de dretes, “hi ha mostres d’una manca d’interès per continuar aplicant polítiques per conservar els nostres aqüífers, en unes Illes que necessiten molta acció perquè l’aigua, especialment aquí, és un bé escàs”

El Grup Parlamentari Socialista ha manifestat avui la seva preocupació per la falta de concreció del nou Govern de Marga Prohens en gestió de l’aigua, i per això ha presentat una bateria de preguntes per conèixer les intencions de l’Executiu “perquè no ens podem permetre tornar enrere”. 

La diputada Carol Marquès ha explicat que a les Illes Balears no ens podem permetre perdre ni un minut en continuar aturant les fuites d’aigua. “A unes Illes on no hi ha rius i on l’aigua és un bé escàs, les polítiques hídriques són fonamentals per la societat i l’economia”.

“Aquest Govern ja ha demostrat amb el seu organigrama la seva falta de sensibilitat amb el Medi Ambient, conselleria que ha desaparegut amb el canvi de dretes. Ens preocupa que ara es posi en perill la protecció del territori per la que tant hem lluitat”, ha dit Marquès.

El Grup Parlamentari Socialista ha presentat avui una bateria de preguntes al Govern perquè expliqui les polítiques que voldrà desenvolupar els pròxims mesos i com pensa protegir el Medi Ambient quan la seva primera decisió ha estat eliminar la Conselleria de Medi Ambient.

 

Tall de veu de les declaracions: https://go.ivoox.com/rf/114018940

Vídeo de les declaracions: https://we.tl/t-3bTOYJtsoe

Comments are closed