El PSIB-PSOE remarca que el PP ha quedat aïllat amb la ultradreta a l’autoexcloure’s de qualsevol pacte que millori la vida dels ciutadans de les Balears

Pilar Costa: “Quan parlam de turisme sostenible ho hem de fer amb fets i no paraules, com ja ha quedat demostrat per part del PP que ha decidit quedar fora d’un gran acord pel sector turístic”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha remarcat que “el Partit Popular ha quedat aïllat, juntament amb la ultradreta, de qualsevol pacte que millor la vida dels ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears”. Unes declaracions que ha fet la socialista després de la Junta de Portaveus i en referència del pacte amb el sector turístic per reconvertir hotels en habitatges.

D’aquesta manera, Costa ha incidit que “quan parlam de turisme sostenible o parlam de sostenibilitat ho hem de fer amb fets i no paraules, com ja ha quedat demostrat per part del Partit Popular que ha decidit autoexploure’s del pacte turístic aconseguit amb les principals patronals del sector”.

“Lamentam que el Partit Popular s’hagi autoexclòs d’un pacte que millora la vida dels treballadors i treballadores i del sector que és el principal motor de la nostra economia”, ha expressat Costa qui hi ha afegit que “no se pot tenir ànsies de govern i autoexcloure’s d’un acord polític i econòmic amb la principal indústria d’aquestes Illes”.

La socialista hi ha aprofitat per recordar que “no només estan en contra de la sostenibilitat en el turisme, sinó que també ja han demostrat estar en contra de la reforma laboral, de la pujada de les pensions, de la pujada de l’SMI i inclús varen intentar boicotejar l’arribada dels fons europeus a les Illes Balears”.

Debat de la iniciativa socialista al Ple del Parlament 

Costa ha explicat que “al pròxim ple es debatrà una iniciativa socialista per facilitar l’accessibilitat i l’atenció sanitària a les persones que tenen una altra fragilitat relacional i als seus acompanyants”.

La Proposició No de Llei és una iniciativa de la diputada socialista Beatriu Gamundí que també signen altres grups parlamentaris i que recull les peticions realitzades per un conjunt d’entitats que treballen amb persones amb alta fragilitat relacional i que integren la Plataforma del Trastorn d’Espectre Autista de les Illes Balears: TEA Menorca, Asperger Eivissa i Formentera, Autisme Balears, Aspi – Ibiza i Asperger Balears.

Comments are closed