El PSIB-PSOE i la PAH exigeixen respostes al Govern per als més vulnerables en matèria d’habitatge

Els socialistes es reuneixen amb la Plataforma i critiquen que Prohens concebi l’habitatge com un bé de mercat

El PSIB-PSOE reitera el seu compromís amb un gran pacte per l’habitatge, en el qual estiguin incloses totes les parts afectades per la manca d’habitatge i no només el sector empresarial, com va passar a la reunió convocada pel Govern per explicar el pròxim decret llei d’aquest àmbit.

Per això, els socialistes s’han reunit amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i han recollit algunes de les seves preocupacions per les propostes del Govern de Prohens en matèria d’habitatge, com per exemple la pèrdua dels 88 habitatges i els beneficis directes als fons voltor; què passarà amb els habitatges de lloguer social de Son Busquets; o la manca de diàleg per part del nou Govern amb les entitats que treballen amb les persones afectades.

L’objectiu dels socialistes és garantir l’habitatge com un dret de ciutadania i no com un bé d’especulació, per la qual cosa creuen imprescindible obrir el diàleg i tenir en compte els principals perjudicats per la manca d’habitatge i les entitats que representen i donen veu als problemes de l’accés de l’habitatge.

A la reunió, que ha tingut lloc a la seu de la Plataforma, han assistit els socialistes Mercedes Garrido, Marc Pons, Javier de Juan, Rosario Sánchez i Angélica Pastor. Per part de la PAH han assistit Ángela Pons, Gloria Olmos, Isabel Abrans, Paco Belmonte, Ricardo Gordenko i Carmen Soares.

Comments are closed