Rafa Ramírez reedita com a Secretari General dels Socialistes de Formentera

L’Agrupació Socialista de Formentera ha celebrat la seva assemblea local per renovar la comissió executiva de la formació

L’Agrupació Socialista de Formentera ha celebrat la seva assemblea local per renovar la comissió executiva de la formació on la militància ha tornat a donar la confiança amb un 100% dels vots al socialista Rafa Ramírez que continuarà com a secretari general dels Socialistes de Formentera.

D’aquesta manera, Ramírez ha expressat el seu agraïment a la militància de Formentera per “tornar a confiar en un projecte socialista fort i unit” i ha agraït “la feina intensa que ha fet l’executiva sortint que ha permès tenir un diputat al Parlament de les Illes Balears, a la primera dona socialista presidint el Consell Insular de Formentera i representació al Senat fins al 2023”.

També, el socialista ha exposat que “necessitam unitat d’acció, sobretot, després d’una pandèmia mundial i, ara, amb una guerra”, i hi ha afegit “davant del missatge que repeteix la dreta de ‘l’esquerra no sap gestionar’, nosaltres hem de repetir que sí i ho estam demostrant cada dia a totes les institucions on tenim representació”.

“És trist que, en aquests moments, hàgim de continuar escoltat el mateix discurs de sempre de la dreta on diuen que s’han de abaixar els impostos, però els socialistes sempre defensarem i reforçarem els serveis públics”, ha subratllat Ramírez durant el seu discurs a l’assemblea.

Per la seva part, el secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, ha animat a la nova executiva “a seguir la bona feina de 2019 de cara a les eleccions de 2023” i hi ha afegit que “el PSIB-PSOE sempre donarà suport a l’Agrupació Socialista de Formentera”.

“Nosaltres gestionam des de les conviccions i des dels valors, per això sempre reforçam els serveis públics quan governam perquè són un element de justícia social i de lluita contra les desigualtats”, ha incidit Bonet qui ha posat d’exemple les polítiques d’ERTO, les ajudes de 855 milions d’euros i la resposta social que han donat els governs d’esquerres durant la pandèmia i, també, ara durant la guerra de Putin”.

A l’assemblea de Formentera hi han volgut tenir presència de manera telemàtica la resta de secretaris generals de les Federacions Socialistes de Mallorca, Menorca i Eivissa que han reiterat el seu suport a Ramírez i a la nova comissió executiva.

Executiva per a la Agrupació Insular de Formentera , PSIB-PSOE

Secretari General. Rafael Ramírez Gutiérrez.

Vicesecretaria General. Ana Juan Torres.

Secretària de Organització i Acció electoral. Raquel Guash Ferrer.

Secretari de Política Municipal i LGTBI. Antonio Jesús  Sanz Igual.

Secretari d’Administració i Dinamizáción. Josep Antoni Mayans Mesquida.

Secretària de Política Social i Esport. Paula Ferrer Magaña.

Secretari de Transició Energètica i medi ambient. Antoni Tur Serra.

Secretària d’Igualtat i Memòria Històrica. Encarna Magaña Alapont.

Secretari de Turisme. Francisco Herraiz Casas.

Secretari de Desenvolupament Econòmic. Santiago Juan Juan.

Vocal. Custodio  Cuenca Sánchez.

Comments are closed