Damià Borràs: “els valors mediambientals de la dreta de Balears s’allunyen per complet dels valors mediambientals que defensa la dreta europea”

El diputat del Grup Parlamentari Socialista ha criticat que la dreta no pot emprar sempre com excusa “la vulneració de drets per no lluitar contra l’emergència climàtica”.

El Ple del Parlament ha rebutjat les esmenes a la totalitat presentades per la dreta de la cambra al projecte de llei que modifica la llei per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO). El diputat del Grup Parlamentari Socialista, Damià Borràs, ha defensat la postura dels socialistes i ha criticat que  “la dreta de les Illes Balears s’allunyen per complet dels valors mediambientals que defensa la dreta europea”.

Damià Borràs, durant el seu torn de paraula, ha afegit que “la vulneració de drets per no lluitar contra l’emergència climàtica no pot servir sempre com excusa  de la dreta per no fer cap proposta en positiu sobre aquest assumpte”.

El diputat socialista del Grup Parlamentari Socialista ha defensat el projecte de llei i la necessitat de la seva actualització perquè “els nostres fills i nets també tenen dret a créixer en unes illes on puguin prosperar i ser feliços, on viure i conviure en un entorn ambiental de qualitat i en llibertat, de veritat, no la llibertat que propugna Ayuso o la senyora Prohens”.

Borràs ha afegit també que “cal preservar aquelles activitats humanes (econòmiques o no) que ajudin, ara si, activament i positivament a la conservació dels entorns naturals” perquè d’aquesta manera, ha conclòs Borràs “és l’única clau que és capaç d’obrir la porta del benestar i la prosperitat a les futures generacions de persones”.

Comments are closed