Homs demana el vot per al PSOE davant una dreta que a Formentera “no s’ha dedicat als problemes de la ciutadania i sí a enfadar-se entre ells”

La candidata al Parlament Europeu ha defensat que el 9 de juny ens jugam “una Europa verda, feminista i que no deixa ningú enrere o una extrema dreta que ve a destruir Europa des de dins amb el suport del PP”.

La candidata del PSIB-PSOE al Parlament Europeu, Alícia Homs, ha visitat aquest matí Formentera, completant així la ronda per les quatre illes en la primera setmana de campanya electoral per a les eleccions europees del 9 de juny.

Homs ha estat en la taula informativa instal·lada pels socialistes de Formentera a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, on ha pogut explicar a la ciutadania les propostes socialistes per a Europa, acompanyada del secretari general del PSOE Formentera, Rafel Ramírez, els diputats Marco Guerrero i Àlex Pitaluga, o la directora insular de l’Administració de l’Estat a les Pitiüses, Raquel Guasch, entre altres.

La candidata socialista ha posat Formentera com a exemple que durant el primer any de govern de dretes “no s’han dedicat als problemes dels formenterers i les formentereres i s’han dedicat a les deslleialtats i a enfadar-se entre ells”, per la qual cosa ha avançat que “el 9 de juny els ciutadans d’aquesta illa poden demostrar a les urnes que estan farts d’aquest model i votar per qui es preocupa per ells, el Partit Socialista”.

Per això, Homs ha demanat a la ciutadania de Formentera que el 9 de juny “es mobilitzi, voti de manera massiva i ho faci pel Partit Socialista, perquè som els que defensam aquesta Europa en la qual cabem tots, però que també té en compte les peculiaritats que vivim com a ciutadans d’unes illes, com pot ser la insularitat o el problema de l’accés a l’habitatge que hem d’abordar també des d’Europa”.

De fet, la candidata socialista ha recordat com Formentera ha estat exemple amb la gestió dels socialistes en matèria de sostenibilitat, com amb la limitació de l’entrada de vehicles que precisament comença avui. “El que no pot ser és que existeixi la possibilitat de retrocedir amb la dreta, perquè l’illa té vulnerabilitats en matèria climàtica que hem de protegir”.

Finalment, Homs ha insistit en el els dos models que es juga la ciutadania en les eleccions europees. “El socialista, que posa a les persones en el centre i que aposta per una Europa més verda, més feminista i que no deixa ningú enrere en els moments més complicats, o el model de l’extrema dreta que ve a destruir Europa des de dins i que compta amb el suport del PP”.

Comments are closed