La presidenta Armengol ha demanat el vot pel PSIB-PSOE a Formentera perquè “la ciutadania necessita polítics amb experiència, capaç de gestionar i amb un projecte de futur per a Formentera i les Illes Balears”

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció ha acompanyat la presidenta del Consell de Formentera i candidata a la reelecció, Ana Juan, durant l’acte central de campanya dels Socialistes de Formentera

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha demanat el vot pel Partit Socialista de les Illes Balears a Formentera perquè “la ciutadania necessita polítics amb experiència, capaços de gestionar i amb un projecte de futur i il·lusionant per a Formentera i les Illes Balears”. Unes paraules que ha expressat Armengol a l’acte central de campanya dels Socialistes de Formentera.

 Així, Armengol ha defensat que “els socialistes sabem què necessita Formentera per a continuar avançant i només nosaltres podem garantir més i millors serveis públics, més igualtat i més cohesió social”. “Des del cap i el cor, amb il·lusió i empatia vos deman la confiança necessària perquè el 28 de maig Ana Juan pugui continuar sent la presidenta del Consell de Formentera i jo presidenta del Govern de les Illes Balears.

A més a més, la socialista ha repassat algunes de les propostes electorals del PSIB-PSOE com poden ser la implantació de la jornada de 4 dies, deduccions fiscals pels propietaris que lloguin l’habitatge a un preu assequible, que les famílies amb dos fills tinguin els mateixos drets que una família nombrosa, més habitatge públic, combatre la solitud no desitjada a través de polítiques que creïn una xarxa social, diversificar l’economia o apostar per l’educació, la ciència i la innovació, entre d’altres.

En aquest marc i davant els veïns,  la presidenta del Consell de Formentera i candidata a la reelecció, Ana Juan, ha destacat que es compromet a donar-li solució a l’embelliment i millora del carrer Gregal de la mà de les propostes dels veïnats.

En aquesta línia, ha afirmat que duran endavant “un estudi de viabilitat per donar solució a la manca d’aparcament”, i també s’ha compromès a posar “un bus llançadora des de Sant Francesc a la Savina, amb freqüències competitives perquè els ciutadans de Formentera puguin gaudir i passejar pel poble”.

A més a més, ha dit que faran un “estudi de millora i seguretat de la PM820 i una intervenció urgent per donar solució als punts d’alta sinistralitat”, al mateix temps que ha assegurat que “signaran un nou conveni de carreteres”.

Comments are closed