Ara sí

Què ens jugam el 10N

El 10 de novembre, està en joc avançar. Avançar per apujar el salari mínim. Avançar per protegir les pensions. Avançar per aconseguir la igualtat real entre homes i dones. Avançar per lluitar contra la violència de gènere. Avançar per lluitar contra el canvi climàtic. I només hi ha una manera d’avançar: amb un Govern progressista.

El 10 de novembre, amb el teu vot triaràs entre dues opcions: avanç o bloqueig i retrocés. El progrés de la nostra terra està a les teves mans. Tu pots fer que passi. Ara sí.

PSIB Landingpage 10N Grupo

Coneix els candidats i candidates:

Candidats al Congrés de Diputats

1. Pere Joan Pons Sampietro

Ara sí.

(Palma, 1970)

Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB) i Dret (UB), actualment és diputat per les Illes Balears al Congrés. Ha estat cap del Gabinet de Presidència i director de la Fundació Gabriel Alomar. També es secretari executiu d’Idees i Programes del PSIB-PSOE.

 

@perejoanpons

Segueix-lo a Twitter

2. Sofía Hernanz

Ara sí.

(Eivissa, 1970)

Llicenciada en Dret i lletrada en excedència per serveis especials a l’Ajuntament d’Eivissa. Ha estat regidora a l’Ajuntament d’Eivissa, consellera del Consell d’Eivissa i Formentera i diputada autonòmica. També ha estat membre de l’Executiva del PSIB-PSOE entre 2000-2004 i de l’Executiva de l’Agrupació Socialista d’Eivissa (2005-2006). Actualment, és membre del Comité Insular de la Federació Socialista d’Eivissa.

@Hernanzsofia

Segueix-la a Twitter

3. Pau Morlà

Ara sí.

(Alaior, 1968)

Diplomat en Magisteri i Llicenciat en Geografia per la UIB, és professor de llengua catalana. Ha estat batle d’Alaior i regidor durant 20 anys (1995-2011), i és membre de l’executiva de l’Agrupació Socialista d’Alaior i membre de l’executiva insular del PSIB-PSOE de Menorca.

 

@pmorla68

Segueix-lo a Twitter

4. Maria Bel Llinàs

Ara sí.

(Artà, 1993)

Graduada en Dret per la UIB, Màster d’accés a l’advocacia per la UGR i la ICAGR, advocada, cap de gabinet de la Delegació del Govern, regidora de l’Ajuntament d’Artà i secretària d’Habitatge de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears.

 

@MBLlinasP

Segueix-la a Twitter

Candidats al Congrés de Diputats

5. Pep Toni Mayans
6. Amanda Fernández Rubí
7. Jaume Oliver Vallès
8. Clara Costa Tur

Suplents

1. Joan Aznar
2. Sílvia Pérez
3. Pep Marí
4. Rafaela Sánchez

Candidatura al Senat per Mallorca

(Ses Salines, 1974)

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, és l’actual Conseller Executiu d’Economia i Hisenda del Consell Insular de Mallorca i President de la Federació Socialista de Mallorca. Ha estat Diputat al Parlament de les Illes Balears i Conseller de Presidència al Consell de Mallorca.

@cosmebonet

Segueix-lo a Twitter

Suplents

1. Cristina Alonso
2. Sergi Rigo

2. Susanna Moll

Ara sí.

(Neuss, Alemanya. 1964)

Llicenciada en Filologia Hispànica, forma part de la Junta Rectora de la Institució Pública Antoni M. Alcover, del Consell Municipal de Cultura i de la junta directiva de l’OCB,i és la secretària general de l’Agrupació Socialista Palma-Eixample.

@SusannaMoll

Segueix-la a Twitter

Suplents

1. Lluís Socias
2. Pepa Ramis

Candidatura al Senat per Eivissa i Formentera

1. Patricia Abascal

Ara sí.

(Ciutat de Mèxic, 1960)

Graduada en Turisme per la Universitat de les Illes Balears, actualmente és Cap de Gabinet del Departament de Presidència del Consell Insular d’Eivissa, institució de la qual fou vicepresidenta la legislatura 2007-2011, i de la qual ha estat consellera de 2003 fins 2015. Ha estat diputada al Parlament Balear.

@PatriciaAbascal

Segueix-la a Twitter

Suplents

1. Rafael Ramírez
2. Lucía Prats

Candidatura al Senat per Menorca

1. Carme Garcia Querol

Ara sí.

(Terrassa, 1963)

Llicenciada en Econòmiques, empresària i docent. Ha treballat de directora econòmica i interventora al CIMe, a l’Ajuntament de Maó i a l’Ajuntament d’Alaior, també ha estat Gerent de Serveis Socials Balears Sl i actualment és formadora ocupacional. Ha estat consellera del Consell Insular de Menorca a l’oposició i governant, diputada al Parlament de les Illes Balears i Vicepresidenta del Consell de Menorca amb responsabilitats de serveis generals, recursos humans, hisenda, noves tecnologies, atenció al ciutadà, formació i ocupació.

@cgarciaquerol

Segueix-la a Twitter

Suplents

1. Josep Mercadal
2. Maria Gràcia Mercadal

Agenda de campanya

Desplaça per veure els pròxims actes de campanya

Documents

Aquí trobaràs els programes electorals i altres documents d’interès relacionats amb les eleccions generals del 10 de novembre.

PSIB Landingpage 10N Grupo